|
| 1- 2005, Bioemulsifier Production by Acinetobacter and Their Applications in Environment:A Review,Eighth Baku International CongressEnergy, Ecology, Economy"". |
|
| 2- 2008, Isolation and Identification of Pectinolytic Fungi Fruits,Respublika Elmi KonFransinin. |
|
| 3- 1388, Preparation of Phenol Biosensor by Immobilization of Polyphenol Oxidase onto Swcnts Using Glutardialdehyde at the Gold Sunface Electrode,هشتمین سمینار دو سالانه الکترو شیمی ایران. |
|
| 4- 1388, Prepation of New Amperometric Sensor for Lactic Acid Using Chitosan and Glutaraldehyde Dopped with Nile Blue,شانزدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران. |
|
| 5- 1385، ارزیابی اثرات ضدمیکروبی عسل بر پاتوژنها و میکروارگانیسمهای مولد فساد در مواد غذایی،اولین جشنواره و همایش ملی فرآورده های زنبور عسل و نقش آن در سلامت جامعه و درمان بیماریها. |
|
| 6- 1386، بررسی اثر خردل زرد بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی سس مایونز،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. |
|
| 7- 1386، بررسی تاثیر خردل زرد بر جمعیت میکروبی سس مایونز و افزایش انبار مانی ان بدون نگهدارنده شیمیایی،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. |
|
| 8- 1389، بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی صمغ زدو..،نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 9- 1389، بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو )صمغ فارسی(،نوزدهمین کنفرانس صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 10- 1392، بررسی روش های استخراج لیکوپن ازضایعات صنعتی گوجه فرنگی،بیست ویکمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 11- 1391، بررسی زنده مانی بیفیدو باکتر انیمالیس در ماست سین بیوتیک غنی شده با کنسانتره های پروتئنی و انزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی،سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، مشهد،ایران. |
|
| 12- 1391، بررسی عوامل تاثیر گذار در تولید و استخراج ترکیبات انتی اکسیدانی از تفاله سیب توسط کپک5173 .rhizopus microsporus vr. oligosporusPTTC No،سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، مشهد،ایران. |
|
| 13- 2007، بررسی عوامل موثر بر فرآیند تخمیر غوطه ور ملاس چغندر قند ، کارخانه قند ارومیه و بهینه نمودن آنها در تولید سیتریک اسید با استفاده از سوش آسپرژیلوس نایجرA1،هفدهمین کنگره ملی صنایع غزایی کشور. |
|
| 14- 1387، بهینه سازی شرایط تولید اسید با استفاده از تفاله سیب به روش جدید کشت سطحی،هیجدهمین کنگره ملی علوم صنایع غذایی. |
|
| 15- 1389، بهینه سازی شرایط تولید بیوسورفاکتانت حاصل از باکتری اسینتوباکتر کالکوآستیکوس،نوزدهمین کنفرانس صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 16- 1389، بهینه سای تولید بیوسورفکتانت توسط اسینتو باکتر ............،نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 17- 1389، تاثیر استفاده از اسانس های ترخون وآویشن به همراه پودر جوانه گندم،نوزدهمین کنفرانس صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 18- 1392، تاثیر افزودن لیکوپن استخراج شده از گوجه فرنگی بر پارامتر های رنگ در ماست سین بیوتیک،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 19- 1386، تولید آنزیم پکتین استراز از تفاله خرما با استفاده از قارچ Aspergillus Niger به روش تخمیر غوطه وری،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی کشور. |
|
| 20- 1389، جداسازی و شناسایی سویه های باکتری اسید لاکتیک از پنیر کوزه و بررسی اثر،نزدهمین کنفرانس صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 21- 1387، مروری بر نگهراری زیستی مواد غذایی با استفاده از باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک،هیجدهمین کنگره ملی علوم صنایع غذایی. |